datum: 13.11.2017

Vabimo vas na 2. UTVV pripravljalno turo

DATUM

nedelja, 19. 11. 2017

KRAJ

Kamnje

KDAJ

8.30

ORGANIZATOR

100UTVV

DOLŽINE

10 km - 30 km

ZAHTEVNOST

Tri skupine

okvirni čas teka se bomo dogovorili na startu

PRIJAVE

100utvv@gmail.com

telefon 031 533 606 (Andi Mamič)

SLEDI:

Začetniki

Namen te skupine je predstavitev ultra-traila in odkrivanje lepot tega dela Primorske. Trail je oblika gibanja v naravi in spoznavanje njenih lepot. Trail je tek in hoja po gričevnatem in hribovitem terenu, po pohodniških in planinskih poteh ter stezah.

Skupina začetnikov bo imela najkrajšo in najlažjo pot. Tudi zato, da boste komaj čakali na naslednjo pripravljalno turo, ko bo marsikdo prestopil v nadaljevalno skupino.

Spoznali se bomo, navezali stike in spletli prijateljstva, tempo pa bo prilagojen vsakemu udeležencu.

Nadaljevalna skupina

V tej skupini pričakujemo trailovce in tekače, ki že nekaj veste o trailu, ste se morda kakšnega že udeležili, vendar vam manjka še nekaj izkušenj. Čaka vas srednja dolžina in zahtevnost, ravno prav, da se po dolgem času spet spomnite, kako lep je ta šport.
Tudi v tej skupini se bomo spoznali, navezali stike in prijateljstva in tudi tu bo tempo prilagojen vsakemu udeležencu. Dovolj časa bomo imeli tudi za pogovor.

Prvokategorniki

Tu pričakujemo vse, ki imate že veliko izkušenj in udeležb na trailih, vsak od vas bi lahko bil tudi vodnik skupine. Srečanje starih znancev, pozdravili bomo vse, ki se nam bodo pridružili. Pogovarjali se bomo o tekih v letu 2017 in tekmovalnih načrtih za 2018 ter motivirali tiste, ki bodo z nami in z njimi delili svoje izkušnje. Ta skupina bo imela najdaljšo in najzahtevnejšo traso, a spet nič takega, kar bi spreminjalo pojem pripravljalna tura.

Vodnika vprašajte, kar vas zanima v zvezi s trailom. Z veseljem vam bo odgovoril in pomagal z nasveti o opremi, hrani, pijači, tekmovanjih...

Od vas pričakujemo

Pravočasnost na štartu, s seboj imejte vremenu in letnemu času primerno obutev in obleko, zadostno količino pijače in hrane ter delujočo čelno svetilko z rezervnimi baterijami ter ostalo potrebno opremo glede na predhodna obvestila organizatorja. Predvsem pa bodite pripravljeni nuditi pomoč ostalim udeležencem, če jo bodo morda potrebovali.

Dogodka se vsak udeleži prostovoljno in na lastno odgovornost. OBVEZNO je upoštevanje napotkov vodnikov. Vsak udeleženec bo pred začetkom podpisal izjavo o udeležbi na lastno odgovornost. 

Kdor enkrat poskusi, temu ni več rešitve! Za vedno je zapisan takemu načinu preživljanja prostega časa. Eni to že veste, drugi boste izvedeli kmalu.