Loading...

Predstavljamo našega glavnega Emperor partnerja AL!VE

Written by: UTVV
1 februarja, 2024

Dragi bojevniki!

Bliža se 9. izvedba Ultra Trail Vipavska dolina in vznemirjenje je vedno močnejše! Naša bojevniška skupnost iz dneva v dan raste in ne bi mogli biti bolj hvaležni in navdušeni, da je UTVV postal del vašega raziskovanja lastnega potenciala.

V želji, da bi vam omogočili najboljšo možno izkušnjo, vam s ponosom predstavljamo našega glavnega Emperor partnerja – AL!VE.

AL!VE s svojimi vrednotami, kot so strast do gibanja, zdravega življenjskega sloga in uživanja brez slabe vesti, predstavlja pomemben steber 9. izvedbe Ultra Trail Vipavska dolina. S podporo lokalnemu dogajanju, spodbujanjem polnega in aktivnega življenja ter s svojo strastjo do gibanja, narave in druženja odseva našo strast, da ustvarimo nepozaben dogodek, ki združuje tekače z vsega sveta.

Kaj AL!VE ponuja bojevnikom?

Ob prevzemu štartnih številk ne pozabite pokukati v svoje goody bag-e. Tam vas bodo čakali darilni boni za obisk ene od Leone trgovin v Ajdovščini ali Novi Gorici, v kateri boste lahko izbirali med različnimi vrstami sladoleda in čokolade. Med samim podvigom pa se boste na postojankah ob poti lahko okrepčali z odličnimi AL!VE čokoladnimi kapljicami brez slabe vesti.

Živimo polno, strastno in uživajmo brez slabe vesti!

Ekipa UTVV v sodelovanju z AL!VE

YOU MAY ALSO LIKE