Loading...

NASTANITEV

Kje spati med UTVV vikendom?

Ponujamo vam prenočitve pri naših partnerjih

Perla, Resort & Entertainment

****

NOVA GORICA, Kidričeva ulica 7, 5000, Slovenia

Eleganten in imeniten hotel se nahaja v Novi Gorici. Ponuja zabavni program v živo, 3 različne restavracije in več barov. Vstop v igralnico, diskoteko in spa Perla z bazenom ter fitnesom je brezplačen. Vse sobe in suite vključujejo klimatsko napravo, TV, sef, mini bar ter lastno kopalnico s prho. V sklopu hotela lahko obiščete restavracije Calypso, Mediterraneo in Oceanis, kjer si lahko privoščite edinstvene specialitete iz domače in mednarodne kulinarike, vključno z bogatim izborom vrhunskih vin. V barih v sklopu hotela nudijo široko ponudbo toplih in hladnih napitkov, prigrizkov, obloženih kruhkov ter okusno pecivo. Shrambo za kolesa lahko uporabljate brezplačno. Na enodnevni izlet se lahko podate v Novo Gorico ob italijanski meji, ki se ponaša z enim od 4 slovenskih narodnih gledališč.

Hotel Sabotin

***

SOLKAN, Cesta IX. Korpusa 35, 5250, Slovenia

Hotel Sabotin se nahaja v dvorcu iz začetka 20. stoletja v Solkanu. Ponuja brezplačen brezžični internet, brezplačno parkirišče in bivalne enote s TV. V restavraciji z jedilnico na vrtu strežejo mediteranske jedi in pice ter širok izbor vin. Hotel Sabotin je odlično izhodišče za raziskovanje okoliških hribov in gozdov. Sprehod ali vožnja s kolesom sta odlična za poživitev, vendar pa so na voljo tudi drugi razburljivi športi, kot so rafting, jadralno padalstvo in smučanje. V bližnjo Novo Gorico in okoliške regije se lahko odpravite na izlete, pohodništvo in druge vrste rekreacije. Nekatere od priljubljenih destinacij so še Postojnska jama in zgodovinsko mestece Štanjel. Vstop v igralniško-zabaviščni center Perla v Novi Gorici je brezplačen za vse goste hotela Sabotin. OBVESTILO Širina enojnih postelj je od 80 cm do 140 cm. Širina dvojnih postelj je od 160 cm do 180 cm.

Hotel Lipa

***

ŠEMPETER PRI GORICI, Hotel Lipa, 5290, Slovenia

Hotel Lipa se nahaja na glavnem trgu v Šempetru, 5 km od Nove Gorice. Ponuja brezplačen WiFi, brezplačno parkirišče in klimatizirane sobe s TV. Je odlično izhodišče za obisk Krasa in Obale. Vse sobe s tapeciranim podom nudijo mizo, stol in lastno kopalnico s prho. V baru Na Placu, ki ima teraso s pogledom na glavni mestni trg, lahko naročite bogat izbor toplih in hladnih napitkov. V hotelski restavraciji vam postrežejo z jedmi z jedilnika, na voljo pa so tudi zelenjavne priloge, nizkokalorični obroki in obsežna vinska karta. Poleti lahko obedujete na prostem. Soba za srečanja je kot nalašč za poslovne sestanke, seminarje, konference, poroke in druga slavja.

Hotel & Casino Gold Club

***

AJDOVŠČINA, Goriška cesta 25/č, 5270, Slovenia

Hotel se nahaja v samem središču Ajdovščine, ki je bila nekoč znana kot rimska utrdba Castrum, v bližini katere so se bìle številne bitke. Trizvezdični hotel, ki bo kmalu pridobil še svojo četrto zvezdico, je s hitre ceste lahko dostopen. Naše prijazno osebjebo vedno na voljo, da vam pričara udobno in sproščujoče bivanje v spokojnem okolju, odetem v neokrnjeno naravo Vipavske doline. Naših 36 sob in tri suite se ponašajo z modernim interjerjem toplih barvnih odtenkov in popolno opremo, od klimatske naprave, brezplačne spletne povezave Wi-Fi, širokega televizorja visoke ločljivosti s številnimi kanali, minibara in neposredne telefonske povezave pa vse do pogleda na mestno jedro. V ceno je vključen tudi zajtrk, z majhnim doplačilom pa vam ga bo naše osebje postreglo kar v sobi.  

Kamp Ajdovščina

Poseben popust 20% za vse tekače na UTVV

Ulica Quiliano 8, 5270 Ajdovščina

Avtokamp Ajdovščina leži v hladni senci borovega gozdiča, le streljaj oddaljenega on UTVV dogajanja. Izbiraš lahko med 50 prostornimi kamp prostori. Poleg kamp namestitve, ponuja kamp tudi  namestitev v apartmaju. Kamp je opremljen z sanitarji (wc, tuši, prostor za pranje perila, itd).

Dijaški dom Ajdovščina

Cesta 5. maja 12, 5270 Ajdovščina

Dijaški dom stoji neposredno ob glavnem dogajanju UTVV v Ajdovščini in ponuja odlično prenočitveno možnost za vse, ki želite ostati v Ajdovščini preko UTVV vikenda. Izbirate lahko med 2 posteljenimi in 3 postelnjimi sobami. V ceno nočitve je vračunan zajtrk

Prostor za tvojega psa

Potrebuješ prostor za tvojega kosmatinčka?

Kosmatinček – pasji hotel

Gozd 4a, 5273 Col

Ali imate težave z najdbo namestitve za vašega ljubljenčka med tekmovanjem? Ali pa ste morda že našli namestitev, vendar vam ne dovolijo imeti kosmatinčka v sobi? Pri Pasjem hotelu Kosmatinček smo tu, da vam pomagamo. Naš hotel se nahaja na idilični lokaciji nad slikovito dolino Vipave, obdana z zelenjem. Pri nas bodo vaši psi v dobrih rokah. Za tiste, ki so navajeni bivanja zunaj, imamo zunanje bokse, za tiste notranji pa bivajo skupaj z nami. Med tekmovanjem lahko vašim kosmatincem zagotovimo tudi nekaj urno varstvo, da se boste lahko popolnoma osredotočili na svoje tekmovanje. Medtem bodo vaši kužki uživali v igri na bližnjem poligonu. Ponujamo kakovostno in ljubeče varstvo vaših psov, medtem ko se vi posvečate svojim dejavnostim. Veselimo se vašega obiska in priložnosti, da poskrbimo za vaše ljubljene štirinožne prijatelje.

Aktivnosti

Potrebuješ sprostitev in počitek?

Notranji bazen

Ulica Quiliano 8, 5270 Ajdovščina

Privoščite si obisk pokritega bazena in poskrbite za lastno telo, verjamemo, da bo obisk bazena po aktivnost blaagodejno vpival na vaše počutje in hitrejšo regeneracijo.

Savne

Ulica Quiliano 8, 5270 Ajdovščina

Privoščite si obisk savne in poskrbite za lastno telo, verjamemo, da bo obisk savne po aktivnost blagodejno vpival na vaše počutje in hitrejšo regeneracijo.