Nastanitev

Kje spati

Perla, Resort & Entertainment
****

NOVA GORICA, Kidričeva ulica 7, 5000, Slovenia

Eleganten in imeniten hotel se nahaja v Novi Gorici. Ponuja zabavni program v živo, 3 različne restavracije in več barov. Vstop v igralnico, diskoteko in spa Perla z bazenom ter fitnesom je brezplačen. Vse sobe in suite vključujejo klimatsko napravo, TV, sef, mini bar ter lastno kopalnico s prho. V sklopu hotela lahko obiščete restavracije Calypso, Mediterraneo in Oceanis, kjer si lahko privoščite edinstvene specialitete iz domače in mednarodne kulinarike, vključno z bogatim izborom vrhunskih vin. V barih v sklopu hotela nudijo široko ponudbo toplih in hladnih napitkov, prigrizkov, obloženih kruhkov ter okusno pecivo. Shrambo za kolesa lahko uporabljate brezplačno. Na enodnevni izlet se lahko podate v Novo Gorico ob italijanski meji, ki se ponaša z enim od 4 slovenskih narodnih gledališč.

Park, Hotel & Entertainment****

NOVA GORICA, Delpinova ulica 5, 5000, Slovenia

Park, Hotel & Entertainment ponuja klimatizirane sobe z brezplačnim brezžičnim internetom in veliko igralnico. Elegantne hotelske sobe vključujejo televizijo, dobro založen mini bar in kopalnico s sušilcem za lase. Nekatere imajo balkon, na voljo pa so tudi sobe z vodnimi posteljami. V restavraciji Tiffany lahko uživate v okusnih morskih specialitetah, pristni sredozemski kulinariki ali bogatih mesnih jedeh. Vse jedi so sveže pripravljene. Na voljo je brezplačna storitev parkiranja vozila. Osebje na recepciji govori več jezikov in je na voljo 24 ur na dan.

Hotel Sabotin***

SOLKAN, Cesta IX. Korpusa 35, 5250, Slovenia

Hotel Sabotin se nahaja v dvorcu iz začetka 20. stoletja v Solkanu. Ponuja brezplačen brezžični internet, brezplačno parkirišče in bivalne enote s TV. V restavraciji z jedilnico na vrtu strežejo mediteranske jedi in pice ter širok izbor vin. Hotel Sabotin je odlično izhodišče za raziskovanje okoliških hribov in gozdov. Sprehod ali vožnja s kolesom sta odlična za poživitev, vendar pa so na voljo tudi drugi razburljivi športi, kot so rafting, jadralno padalstvo in smučanje. V bližnjo Novo Gorico in okoliške regije se lahko odpravite na izlete, pohodništvo in druge vrste rekreacije. Nekatere od priljubljenih destinacij so še Postojnska jama in zgodovinsko mestece Štanjel. Vstop v igralniško-zabaviščni center Perla v Novi Gorici je brezplačen za vse goste hotela Sabotin. OBVESTILO Širina enojnih postelj je od 80 cm do 140 cm. Širina dvojnih postelj je od 160 cm do 180 cm.

Hotel Lipa***

ŠEMPETER PRI GORICI, Hotel Lipa, 5290, Slovenia

Hotel Lipa se nahaja na glavnem trgu v Šempetru, 5 km od Nove Gorice. Ponuja brezplačen WiFi, brezplačno parkirišče in klimatizirane sobe s TV. Je odlično izhodišče za obisk Krasa in Obale. Vse sobe s tapeciranim podom nudijo mizo, stol in lastno kopalnico s prho. V baru Na Placu, ki ima teraso s pogledom na glavni mestni trg, lahko naročite bogat izbor toplih in hladnih napitkov. V hotelski restavraciji vam postrežejo z jedmi z jedilnika, na voljo pa so tudi zelenjavne priloge, nizkokalorični obroki in obsežna vinska karta. Poleti lahko obedujete na prostem. Soba za srečanja je kot nalašč za poslovne sestanke, seminarje, konference, poroke in druga slavja.

Hotel & Casino Gold Club***

Goriška cesta 25/č 5270 Ajdovščina

Hotel se nahaja v samem središču Ajdovščine, ki je bila nekoč znana kot rimska utrdba Castrum, v bližini katere so se bìle številne bitke. Trizvezdični hotel, ki bo kmalu pridobil še svojo četrto zvezdico, je s hitre ceste lahko dostopen. Naše prijazno osebjebo vedno na voljo, da vam pričara udobno in sproščujoče bivanje v spokojnem okolju, odetem v neokrnjeno naravo Vipavske doline. Naših 36 sob in tri suite se ponašajo z modernim interjerjem toplih barvnih odtenkov in popolno opremo, od klimatske naprave, brezplačne spletne povezave Wi-Fi, širokega televizorja visoke ločljivosti s številnimi kanali, minibara in neposredne telefonske povezave pa vse do pogleda na mestno jedro. V ceno je vključen tudi zajtrk, z majhnim doplačilom pa vam ga bo naše osebje postreglo kar v sobi.

Youth Hotel

Cesta IV. Prekomorske 61 A, 5270 Ajdovščina

Mladinski hotel Ajdovščina se nahaja le nekaj minut od mestnega jedra, v neposrednibližini Športnega parka Pale, naravoslovne učne poti ob reki Hubelj in sprehajalnih poti do hudournikovega izvira. Omogoča veliko zanimivih izhodišč za različna potepanja peš, s kolesom ali kako drugače. V njem so dobrodošli tudi organizatorji konferenc, prireditev, razstav ali družabnih srečanj, saj objekt med drugim vsebuje tudi tehnično opremljeno koncertno dvorano in druge prostore.

Booking

Booking

Use this form only for the last two accommodations. For others (first 4) just click on them and follow the page. After booking is done, we will contact you with more information.

Name
Name
First
Last
Choose your stay