Loading...

VIRTUALNA DARILNA VREČKA

Vzemi si čas. Za aktivna doživetja v objemu narave. Moja Slovenija

Povzpnite se na vrh gore ali hriba. Peš ali s kolesom. Z otroki uživajte na smučiščih pozimi in v vodnih aktivnostih poleti. Začutite adrenalin. Vstopite v svet aktivnih doživetij. Dan zaključite s sprostitvijo v slovenskih termah in zdraviliščih ali odkrivajte bogato ponudbo kulturnih doživetij ter si povrnite moči z lokalno kulinariko.

Odkrijte aktivna doživetja Slovenije
https://bit.ly/sl_ActiveHolidays 

HARMONIJA AKTIVNOSTI V VIPAVSKI DOLINI

V Vipavski dolini se na edinstven način srečujejo različni svetovi, geološki, podnebni in kulturni. Narava je tako raznolika in slikovita, da se boste težko uprli želji po raziskovanju. Dolina, njeni griči, strma pobočja in visoke planote navdušijo vsakega pohodnika, medtem ko kolesarji trdijo, da pravo drugačnost Vipavske doline doživiš le na kolesu. Različno zahtevne poti očarajo z razgledi, presenetijo z znamenitostmi in razveselijo z možnostmi za postanek. Še bolj kot bogastvo različnih možnosti pa obiskovalce doline navdušijo njena pristnost, prijaznost in presenetljiva kulinarika. Res je, s svojim najljubšim športom se lahko ukvarjate marsikje, toda Vipavska dolina ponuja več. https://www.vipavskadolina.si/

RAJSKA DOŽIVETJA V VIPAVSKI DOLINI

Zaradi izjemnih naravnih danosti lahko pri nas svoj aktiven oddih preživite drugače. Spoznajte lokalne posebnosti, doživite bogastvo kulturne dediščine in razkošje okusov. Privoščite si rajsko lepa doživetja v neokrnjeni naravi in v raziskovanju edinstvene krajine, ki ji značilno podobo dajejo vinogradi. Odkrijte naš zelen življenjski slog in izkusite naše zelene produkte. V odkrivanje skrivnosti in lepot Vipavske doline vas popeljejo izkušeni lokalni vodniki. Izberite eno od priložnosti in spoznajte naš raj. Pobrskajte med ponudbami in izberite svoje
top doživetje.

SCARPA 20% DISCOUNT

Scarpa je priznano italijansko podjetje za proizvodnjo vrhunske obutve, ki je že desetletja sinonim za kakovost, udobje in zmogljivost, Njihovi čevlji so priljubljeni med ljubitelji gora, pohodniki, plezalci in vsemi tistimi, ki cenijo vrhunsko obutev za različne aktivnosti na prostem.

Na EXPO-ju našega dogodka vam bo trgovina ponudila posebno priložnost, da preizkusite

njihovo vrhunsko trail in drugo športno obutev. S ponosom predstavljamo njihove najnovejše

izdelke in nudimo ekskluzivni 20-odstotni popust na vso SCARPA obutev.

Izkoristite super priložnost za nakup visokokakovostne obutve po znižani ceni.

Obišči povezavo: https://www.scarpa.com/

PRIMORSKA HRANILNICA

Primorska hranilnica je domača, lokalna in hitro razvijajoča se banka. Smo ponosni prejemniki certifikata NAJUGODNEJŠA BANKA 2023 na področju košarice najpogostejših bančnih storitev za fizične osebe in imamo dokazano najugodnejše pakete na trgu. Kot uradni pokrovitelj letošnjega UTVV na Primorski hranilnici vsem prostovoljcem ponujamo PAKET DOBRODOŠLICE z 12-mesečnim brezplačnim vodenjem paketov. Več o naši ponudbi in storitvah si lahko preberete na www.phv.si ali nas obiščite v naših poslovnih enotah v Vipavi, Ajdovščini, Novi Gorici ali Ilirski Bistrici. Primorska hranilnica, kjer nam je mar.

Ob najemu kredita je potrebno imeti v mislih, da bo kreditiranje premišljeno, racionalno in ustrezno posameznikovim zmožnostim. Na Primorski hranilnici vsem prostovoljcem letošnjega UTVV ponujamo ugodne potrošniške kredite brez stroškov odobritve in z odlično obrestno mero.

Zadovoljstvo naših strank je naša prioriteta, zato bomo veseli skupnega sodelovanja in obojestranskih uspehov. Vaše želje in potrebe nam sporočite na elektronsko pošto info@phv.si ali telefonsko številko 05/366-45-00. Tu smo, da vam pomagamo uresničiti vaše želje.

KOLEKTOR

Skupina Kolektor Construction je ena izmed vodilnih ponudnikov storitev na področju gradbeništva v Sloveniji, ki z operativno odločnostjo zagotavlja kakovostno izvedbo in nadpovprečno učinkovitost gradbenih del vseh vrst. Zavedamo se, da je v današnjem modernem poslovnem okolju zelo pomembno povezovanje in delo s partnerji, na katere se lahko zanesete. Vemo, da lahko zaupate samo najboljšim, tistim, ki verjamejo v prednosti, ki jih nosi znanje in strokovnost. Novi uspehi se ne odražajo le z zadovoljstvom poslovnih partnerjev in naročnikov, ampak tudi z zadovoljstvom predanih zaposlenih, saj na njih sloni naša največja konkurenčna prednost

Obišči povezavo www.kolektorgradbenistvo.si

Testenine: prva izbira tako rekreativnih kot profesionalnih športnikov v času priprav in po tekmi

Mlinotest testenine so idealne za kolesarje, tekače in tudi druge športnike, saj vsebujejo visok delež ogljikovih hidratov, ki predstavljajo glavni vir energije za vzdržljivostne napore in treninge. Ogljikovi hidrati pred treningi in tekmami pripomorejo k polnjenju glikogenskih zalog, po športni aktivnosti pa, zaužiti skupaj z beljakovinami, pomagajo pri regeneraciji mišic.

 

Preproste in hitre za pripravo, z različnimi omakami vedno drugačne: testenine Mlinotest bodo ob športnih dosežkih poskrbele tudi za gurmansko razvajanje vaših brbončic.

Obišči povezavo (link: https://www.mlinotest.si/izdelki/divita/divita-testenine/)

Julian Alps Trail Run

POZOR! 10% popust na vse štartnine za dogodek Julian Alps Trail Run by UTMB!

I feel Slovenia Julian Alps Trail Run by UTMB – Kranjska Gora, 20. – 22. september 2024

Nepozabno tekaško doživetje na stezicah Julijskih Alp. Največji trail tekaški dogodek na sončni strani Alp, ki je kot edini slovenski dogodek tudi del UTMB World Series, bo letos združil tekače iz kar 60 držav sveta, ki se bodo lahko preizkusili na 6 različnih razdaljah. Krajši trase na 10, 15 in 25 km so primerne tudi za tiste, ki so še bolj začetniki v svetu trail teka. Medtem ko trase na 50, 80 in 120 km predstavljajo pravi alpski tekaški izziv. In ne odlašajte predolgo s prijavo, saj so nekatere razdalje že skoraj 90% zasedene!

LINK: https://trailrun.si/

Archipelago Trail Run

NOVO v 2024! Archipelago Trail Run, 18. – 20. oktober 2024

3 otoki: Ugljan – Pašman – Dugi otok

Archipelago Trail Run je unikatno tekaško doživetje, kjer boste v tekaškem koraku raziskovali Zadar Archipelago. Prekrasne stezice ob Jadranski obali, prijeten vonj morja, čudovita pokrajina Naravnega parka Telašćica in nepozabni razgledi na Narodni park Kornati. Vse to so več kot odlični razlogi za prijavo na Archipelago Trail Run!

Dogodka pa ne odlikuje zgolj atraktivna destinacija, ampak tudi unikaten format dogodka, saj boste lahko izbirali med 1 etapo (sobota ali nedelja) ali pa 2 etapama (sobota in nedelja). Čakajo pa vas razdalje od 10 – 80 km!

LINK: https://archipelagotrailrun.com/sl/

Kočevsko Outdoor Festival

Najbolj divji trail tek pri nas! Kočevsko Outdoor Festival, 31.5. do 2.6. 2024

Izkoristi kodo KOF10 za 10% popust!

Če bi v Sloveniji morali najti nekaj najbolj divjih in odmaknjenih kotičkov, bi jih zagotovo iskali na Kočevskem. Obsežni gozdovi, ki so dom tudi številnim divjim živalim, pokrivajo dobršen del Kočevskega. Skrivajo pa še mnoge neodkrite bisere, pragozdove, prekrasne stezice in čudovito naravo, ki je zagotovo najlepša, ko je odeta v prekrasno zeleno barvo.

Na Kočevsko Outdoor Festivalu lahko izbirate med 5 razdaljami, in sicer 5, 10, 15, 30 in 60 km.

LINK: https://kocevsko-outdoor.si/

Odkrijte novi standard trail teka z novim Raidlight Ultra 4!

Ste pripravljeni preizkusiti svoje meje na najzahtevnejših terenih? Raidlight Ultra 4 je vaša pot do zmage. S svojo inovativno zasnovo, ki združuje lahkotnost, vzdržljivost in udobje, je Ultra 4 nepogrešljiv sopotnik za vsakega tekača.

Izdelan z uporabo najnovejše tehnologije in vrhunskih materialov, je Ultra 4 zasnovan za izjemno zmogljivost na dolgih razdaljah. Z njegovo nizko težo in ergonomsko obliko vam omogoča, da se osredotočite na svojo pot, ne pa na opremo.

Ne glede na to, na kakšen trail se odpravljate, vam Ultra 4 zagotavlja stabilnost in oporo, ki jo potrebujete, ter obenem ohranja svobodo gibanja. Njegova natančna prilagodljivost in optimalno zračenje vam omogočata, da ostanete osredotočeni na svoj cilj, ne glede na vremenske razmere.

Obišči povezavo – link: https://vitaproshop.com/prodajni-program/all/brand/Raidlight

OBALA ULTRA TRAIL

Welcome to the Slovenian coast, to the most beautiful trail with views OBALA Ultra Trail powered by I FEEL SLOVENIA November 1-3, 2024

You can find us on UTVV Expo stand number 16, and get a nice prize if you register from April 25-29.

Mico in Karpos – inovativnost, tehnološka naprednost in vrhunski materiali za vse oblike gibanja na prostem

Ponosni partner UTVV, podjetje Bora Sport Group, je distributer uglednih italijanskih blagovnih znamk Mico in Karpos. Slednji je uveljavljen kot eden vodilnih proizvajalcev oblačil na področju gorskih športov, plezanja, pohodništva, kolesarjenja in trail teka, medtem ko Mico slovi po tehničnih športnih nogavicah in aktivnem spodnjem perilu. Obema je skupno, da imata za cilj združiti specifike športov na prostem z inovativnimi tehnologijami in tako navdušiti še več ljudi za preživljanje prostega časa v naravi. Tako Mico kot Karpos sta se pred kratkim premišljeno in v sodelovanju z vrhunskimi tekači podala tudi v svet trail teka.

Preverite kolekcijo izdelkov na www.borashop.eu in izkoristite ekskluzivni dodatni UTVV popust v višini 15 % na vse izdelke Mico in Karpos!

Promo koda: UTVV15
* Največji možni skupni popust znaša 40%.

Si želite tekaške in športne aktivnosti za vso družino? Lepo vabljeni, da se nam pridružite v soboto 8. junija na Snežniških tekih 2024!

Odrasli tekači se boste lahko pomerili na progah Bistrška 10-ka na dolžini 10km, Milanja trail s 17km in Kozlek trail na 31km. Osnovnošolcem bodo na voljo tekmovanja za medalje v mladinskih tekih, najmlajši pa se bodi igrali in tekli v cici teku ter zabavali na animacijah za najmlajše. Če ste bolj umirjeni in se želite le malo nadihati svežega zraka, pa boste lahko izbirali med krajšim ali daljšim pohodom, nakaterega vas bodo popeljali vodniki iz PD Snežnik

Start in cilj vseh tekmovalnih prog so Črne njive nad Ilirsko Bistrico, na prizorišču je zagotovljeno brezplačno parkirišče, poskrbljeno je za topel obrok za tekmovalce, pohodnike in mladino, pijača pa bo na voljo v brunarici. Spletne prijave so na voljo na  povezavi  SnezniskiTeki2024 in se zaprejo 2. junija 2024 (oziroma prej v primeru zapolnitve maksimalnega števila udeležencev). Izkoristite 10% popust na skupinske prijave za skupine 5 ali več udeležencev in stecite z nami po poteh Snežniške planote. 


LINK: https://tdbistrc.org/snezniski-teki-2024/

Absolute Biokovo Challenge

Absolute Biokovo Challenge, the toughest race in Croatia, offers an unparalleled adventure through rugged terrain and breathtaking landscapes, testing the limits amidst the stunning backdrop of Biokovo mountain.

  • Extreme Challenge: 45.4 km / 4220 m ascent / 2920 m descent
  • Sky Challenge: 27.2 km / 2900 m ascent / 1790 m descent
  • High Challenge: 14 km / 1720 m ascent / 720 m descent
  • Vertical Challenge: 5 km / 1150 m ascent

Register today: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2163

and be part of the ultimate skyrunning experience.

Don’t miss the chance to push your limits!

https://absolute-biokovo-challenge.com/

Nrgy Unit Gel – 45 g OH za vrhunske športnike

Iščete energijski gel, ki vas bo spremljal na vseh tekaških podvigih? Nrgy Unit Gel je zasnovan za trail tekače, ki potrebujejo zanesljivo energijo in hidracijo na vsakem koraku. Na voljo je nova formula, ki prinaša napredne lastnosti za maksimalno vzdržljivost. Z optimalnim razmerjem glukoze in fruktoze 1:0.8, Nrgy Unit Gel zagotavlja hiter in učinkovit vnos energije, ki ne obremeni vašega prebavnega sistema. Dodatek elektrolitov nadomešča izgubljene minerale in zagotavlja neprekinjeno hidracijo tudi na najdaljših in najzahtevnejših tekih. Izdelan je iz sestavin, ki preprečujejo prebavne težave in omogočajo tekačem, da ohranijo visoko raven energije brez težav. Z Nrgy Unit Gel, noben teren, razdalja ali intenzivnost vadbe ne predstavljajo omejitve.

https://4endurance.si/

25% KUPON ZA POPUST

Velja za izdelke ALPINA v trgovini ASA NAKLO, Pivka 15a, 4202 NAKLO, tel. 04/27 70 800, email info@asa.si, www.asa.si. Popust se obračuna na blagajni.

KODA za spletni nakup na www.asa.si: UTVV2024X25

Veljavnost 31. 5. 2024. Popusti se ne seštevajo.

Obišči povezavo (link: http://www.asa.si/)

ATTENTION! 10% discount on all entry fees for the DOLOMITI EXTREME TRAIL!
Val di Zoldo Italy – 7/9 June 2024

Dolomiti Extreme Trail is much more than pure competition. Thanks to the uniqueness of the unspoilt landscapes you will live an experience that will definitely gratify you, regardless of the race result.

Val di Zoldo holds some of the most beautiful rocky mountain peaks of the Dolomites, UNESCO World Heritage.

You can choose one of the six DXT races, 103k, 72k, 55k, 22k, 11k up to the Mini DXT, to run through centuries-old paths that may be sometimes very daring, but will surely make you feel strong emotions. You will have the opportunity to discover and taste the wild charm of real mountain life, get in contact with locals of Val di Zoldo, a warm and authentic community able to convey to runners and to all its guests true excitement.

Dolomiti Extreme Trail: more than a race against time, it is a journey into oneself.

Trail ali gorski tek?

Štirje markantni hribi: Črna prst, Porezen, Blegoš in Ratitovec, sami po sebi kličejo, da jih obiščete. Štirje organizatorji s štirimi dogodki skozi leto vam to omogočajo s trail ali gorsko tekaško preizkušnjo. Kakšna je razlika? Obiščite nas in doživite razliko ter srčnost tradicionalnih prireditev, ki so postavile temelj trail tekom. Ne pozabite, prvi uradni gorski tek v Sloveniji je bil ravno tek na Črno prst, daljnega leta 1970 Nimate časa za štiri teke? Nič lažjega, Ultra-Trail Pušeljc 100+ km na PTRF vključuje vse štiri hribe

Kaj pravzaprav Pušeljc gorskih tekov je, preverite na spodnji povezavi:

https://www.ptrf.si/razdalje/pgt/