Loading...

SLOVENIJA: ZELENA DEŽELA S ŠPORTNIM SRCEM

Written by: UTVV
17 aprila, 2024

Šport ima v Sloveniji posebno mesto. Slikovita in razgibana pokrajina ponujata številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa 365 dni na leto, zato ni čudno, da smo Slovenci športni narod. Imamo tudi številne vrhunske športnike in veliko navijaško srce.   

Poženite adrenalin po žilah, poiščite nove izzive – s pohodniškimi čevlji ali kolesom. Z otroki uživajte na smučiščih pozimi in v vodnih aktivnostih poleti. Dan zaključite s sprostitvijo v slovenskih termah in zdraviliščih ali odkrivajte bogato ponudbo bližnjih hotelov in kampov ter si povrnite moči z lokalno kulinariko. Naj vas očara kultura in slikovita slovenska mesta. 

Še posebej pozdravljeni v Novi Gorici in Vipavski dolini, destinaciji edinstvenih vin in vrhunske kulinarike. Vabljeni k odkrivanju edinstvenih in pristnih lokalnih zgodb, raziskovanju ostankov preteklosti in pokrajine posejane z vinogradi in sadovnjaki. Podajte se na aktivne dogodivščine v objemu skalnatih pobočij in prostranih visokih planot. Dan zaključite v najmlajšem slovenskem mestu, Novi Gorici, nosilki naslova evropske prestolnice kulture za leto 2025 v partnerstvu z Italijansko sosedo.

Vstopite v svet aktivnih doživetij 

YOU MAY ALSO LIKE