Loading...

UTVV V NOVI PODOBI

Written by: UTVV
12 februarja, 2023

Z veseljem in ponosom naznanjamo našo posodobljeno podobo, na kateri je celotna ekipa vztrajno delala zadnjih nekaj mesecev.

Kot lahko vidite, gre za obsežno prenovo, ki vključuje nov logotip, novo identiteto blagovne znamke, nove smernice, nov ton glasu in novo zgodbo z novim sloganom – Challenge Yourself (sln. Sprejmi izziv).

Od naših začetkov leta 2015, se je UTVV prelevil v velik vsakoletni dogodek, ki sprejme že več kot 1500 pogumnih tekačev iz 40 različnih držav sveta. Za nas to predstavlja pomemben mejnik, ki ga ne jemljemo kot samoumevnega.

Naš glavni cilj je ustvariti dogodek, v katerem ljudje resnično uživajo, polno doživijo bogato kulturno in naravno dediščino Vipavske doline ter dogodek zapustijo z novo dogodivščino, ob kateri postajajo vedno boljša verzija samih sebe.

Naša zgodba predstavlja tisto, v kar verjamemo, in za čemer stojimo. Naš cilj je, da izzovemo vaše meje, preko katerih lahko raziskujete svoj potencial. Naša predana ekipa, srčni prostovoljci in podporna skupnost so tisti pomembni gradniki dogodka, zaradi katerih je ta edinstven in neprimerljiv.

Naš navdih so ljudje, ki se preko štartne črte odpravijo na takšno potovanje, kot je ultra maraton. Ljudje, ki se podajo na pustolovščino, večjo od njih samih. Ljudje, ki premikajo lastne meje.

Naša nova podoba predstavlja visoke standarde, ki jim sledimo, ko gre za organizacijo našega dogodka. Na prvem mestu je varnost naših tekačev, ki jo jemljemo zelo resno. Vsaka podrobnost, od naših kontrolnih točk na okrepčevalnicah do tehničnih tekaških majic, ki jih prejmejo tekači – vse to je skrbno načrtovano in premišljeno vnaprej.

Prav zato je za nas zelo pomembno, da naša podoba in zgodba predstavljata kakovost in dušo dogodka. Nismo želeli le nove sodobne in sveže podobe – želeli smo, da prenovljena podoba kaže to, za kar se zavzemamo. Posodobljena podoba namreč predstavlja vse naše tekače – naše bojevnike, ki zmorejo najti moč in pogum, da se odpravijo na takšno potovanje ter ga tudi končajo.

Za nas to ni le tekma ali še eden od letnih dogodkov. Za nas je to priložnost, da izzovemo sebe in z odločitvijo, da organiziramo dogodek, kot je UTVV, napišemo novo zgodbo.

Ko izzivamo sami sebe namreč ne izzivamo samo svoje fizične moči, temveč tudi svoj um, telo in dušo. Postanemo večji od teka, postanemo boljša verzija sebe. Tekač, ki v Vipavski dolini prečka ciljno črto, ni več ista oseba, kot je bil, ko je prečkal štartno črto.

Upamo, da vam bo naša nova podoba pomagala najti bojevnika v sebi, da se podate na to pustolovščino in zaživite bolj polno življenje.

V prihodnjih mesecih vas čakajo nove in vznemirljive stvari, za katere že komaj čakamo, da vam jih razkrijemo.

Naša nova zgodba se nahaja tu.

Želite sprejeti izziv in se prijaviti na Ultra Trail Vipavska dolina? Komaj vas že čakamo! Prijavite se tukaj.

Challenge Yourself – UTVV.

 

Našo zgodbo in prenovljeno podobo je ustvarila agencija Way Boutique.

YOU MAY ALSO LIKE